måndag 27 september 2010

Öppen träning Våren 2011

I februari startar Öppen träning hos Freedom dogs. I början är antalet platser begränsade men när vi har kommit igång ordentligt hoppas vi att ingen övre gräns behöver sättas. Det kommer alltid att vara anmälningsplikt inför varje pass, helt enkelt för att instruktören ska veta att det blir av och inte står och väntar i onödan.

Öppen träning är främst för dig som har gått kurs hos Freedom dogs. På öppen träning får du chans att fortsätta träningen i grupp.

På öppen träning tränar vi Vardagslydnad, Kontakt, Följsamhet, Inkallning, Samarbete, Berikning, Promenadlydnad och Ha kul med din hund!
Vi tränar inte samma sak tio gånger i rad utan passet flyter från det ena till det andra. Ägare och hund jobbar mycket självständigt och får helt enkelt chans att träna i en störande miljö. Instruktören Camilla finns på plats för att hjälpa och stötta men det här är ingen regelrätt kurs.

Öppen träning ersätter inte Fortsättningskurs.

Första gången du anmäler dig till öppen träning så anmäler du dig till ett introduktionspass där Camilla går igenom (repeterar) några grundläggande övningar, regler och annat att tänka på.

Pris: 50 kr/pass – anmälan krävs inför varje pass
Antal deltagare: till att börja med högst 6 deltagare

Introduktionspass: första onsdagen varje månad
Öppen träning är på tisdagar kl. 18:30-19:45

Vid frågor så skicka ett mail via hemsidan eller ring på numret som står här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar