fredag 20 augusti 2010

Vardagslydnad för barn med hund, startar 5 september

Startar söndag den 5 september kl. 17:30
Övriga datum: 12, 19 o 26 september samt 3 oktober.

Kursen hålls vid Rudan, är på 5 pass och kostar 700 kr.

Vardagslydnad för barn med hund passar alla barn i ålder 7 och uppåt. (Rekommenderad ålder är 9-14). När man börjar bli tonåring kan det vara roligare, och mer givande att gå en kurs med vuxna. Vid 15 år räknas man som vuxen hos Freedom dogs.

Den här kursen passar alla hundar från ca 10-veckors åldern och uppåt. M a o så är det både valpkurs, unghundskurs och kurs för vuxna hundar.
  • Har ditt barn precis fått lov att ha hund och ni har köpt en valp?
  • Har ditt barn tjatat om hund och ni ville ha en som redan var rumsren och köpte därför en unghund? Eller har du som vuxen gått en valpkurs med er hund och nu vill dottern gärna gå en kurs hon med?
  • Har ditt barn fått en redan vuxen omplaceringshund i lagom storlek och skulle behöva en relation till hunden så att denne går fint i koppel och lyssnar bättre?
  • Är det helt enkelt så att det är barnets hund?
Oavsett vilken fråga ni svarat ja på, eller om ni har en egen som ni formulerat själva, så är det här troligtvis rätt kurs för ditt barn och dennes hund.

På kursen har vi kontakt och följsamhet i fokus när vi går igenom Inkallning, Koppelträning & grundläggande övningar i vardagslydnad. Utefter varje hunds förmåga och mognad blandar vi även in lekar och aktiveringsövningar.
Varje pass tar ca 2 timmat och är indelat i tre block: två med praktiska övningar och sen en fika med hundsnack i mitten. (Det går jättebra att ha med sig middagsmatsäck att äta under fikan, det kommer jag att ha.)

Välkommen med er ansökan så ses vi den 5 september!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar