fredag 30 juli 2010

Rekommenderar Guldveterinärens Eva

För någon vecka sen hörde en granne av sig och undrade om vi ville ha något gjort för vår hunds räkning när hon ändå skulle ta hem en veterinär för att vaccinera sin ena hund. Hennes hund är blind och tycker inte om att åka till en klinik, han hanar också i kategorin Äldre hund och det är en alldeles för stor ansträngning för honom att åka taxi, buss eller dyl.
Vi bestämde oss för att passa på att vaccinera Lady för kennelhosta. D v s fylla på det vaccinet. Det kändes lika bra att göra det innan daghundarna kommer tillbaka från sina semestrar och så fick vi chansen att uppleva hur det är med en hemveterinär.
För om sanningen ska fram så är det nog inte många år (?) kvar tills vi måste låta Lady somna in, och personligen vill jag hellre somna in hemma i min egen säng än på ett sjukhus, så varför inte försöka unna min hund samma sak?

Den här veterinären, Eva, var oerhört trevlig och ingen av de fyra närvarande hundarna blev det minsta osäker eller nervös. Allt var över på ett kick och vi fick chans att ställa alla frågor vi ville kring allt från vacciner, andra sjukdomar och avlivning.

Kostnadsnässigt är det nog inte riktigt värt att ta hem en veterinär för att vaccinera om man har en hund som fysiskt och mentalt klarar av att resa till en klinik. Men har man en äldre hund eller en osäker hund, en hund som inte alls gillar veterinärkliniker eller som av andra orsaker inte kan tas till en klinik så är det definitivt värt pengarna.
Idag var det värt pengarna bara att få veta hur det går till och se att lady trivdes med det hela.

Om jag får bestämma blir det Eva som i sinom tid ger Lady hennes sista spruta, och det i hennes eget hem.
Och visste ni att hon även kan utfärda EU-pass?

Hemsidan är www.guldveterinären.se, gå in och kika du med.

Sommarhälsningar Camilla Stefansdotter
& Lady, 14 år

1 kommentar:

  1. Tummen upp! Det gick jätte bra :)Kan rekomenderas :)Alla är glada och nöjda.
    Hälsn. H.

    SvaraRadera